G travel / Forretningsreiser

De ulike SAS-billettene

SAS har en rekke reiseklasser. Hvilken passer best for deg?

Go, Plus eller Business? Light, Smart eller Pro? Eller Bonus? Om du er litt forvirret, så er du ikke alene. Det kan være vanskelig å få med seg hva de ulike billettypene inkluderer av service og rettigheter. Her er et forsøk på en forklaring.

Go Light: Det rimeligste billettalternativet. Du kan ikke ta med deg håndbagasje; kun en veske som får plass under setet ditt. Unntaket er reiser til Asia og USA hvor du får med deg en håndbagasje ombord. Billetten kan ikke refunderes og du må betale et gebyr dersom du ønsker å endre den. 

Go Smart: Billettypen for deg som har litt å bære på. Du kan ta med deg en håndbagasje om bord og sjekke inn en koffert. Billetten kan ikke refunderes, men du kan endre den mot et gebyr.

Go Pro: Det beste valget dersom du trenger å sjekke inn bagasje og vil ha frihet til å avbestille eller ombestille uten omkostninger. Du får med deg håndbagasje og en innsjekket bagasje.

Go Bonus: Billetten for deg som er medlem i Eurobonus-programmet. Du betaler flyreisen med opptjente poeng. Du kan ta med både håndbagasje og innsjekket bagasje, og billetten kan avbestilles eller refunderes kostnadsfritt inntil 24 timer før avreise.

FOR DEG SOM VIL HA MER
Vil du ha tilgang til fast track gjennom sikkerhetskontrollen og slappe av i SAS-loungen på flyplassene? Da trenger du en SAS Plus eller Pro-billett. Disse billettene gir deg også fleksibilitet og du får ha med både håndbagasje og innsjekket bagasje.

SAS Plus Smart: Gir deg adgang til fast track og SAS lounge. Du kan ta med deg en håndbagasje (to til og fra Asia/USA) og en innsjekket bagasje. Endring og avbestillinger mot et gebyr.

SAS Plus Pro: Som Plus Smart, men kostnadsfri endring og avbestilling.

SAS Plus Bonus: Kjøpes med opptjente poeng. Gir adgang til fast track og SAS lounge. Du får med en håndbagasje (to til og fra Asia/USA) og to innsjekket bagasje.

SAS Business Smart: Gir tilgang til fast track og SAS Lounge. Du får med to håndbagasje og to innsjekket bagasje (32 kilo i motsetning til 23 kilo i de andre reiseklassene). Endring og avbestilling mot gebyr. Tilgjengelig på flyvninger til og fra Canada, USA og Asia.

SAS Business Pro: Som Business Smart, men kostnadsfri endring og avbestilling.

SAS Business Bonus: Kjøpes med opptjente bonuspoeng. Samme rettigheter som Business Pro, og fri endring eller avbestilling senest 24 timer før avreise. Tilgjengelig på de fleste SAS-flyvninger.