G travel / Forretningsreiser

Feiret med de norske EM-medaljevinnerne

G Travel hadde ansvar for den norske sponsordelegasjonen og medaljefestene for de norske utøverne som ble europamester i friidrett.

– Denne gangen ble det suksess både på og utenfor idrettsarenaen, sier Marianne Aasland fra Norges Idrettsforbund. 

Tre gull, en sølv og to bronse ble fasiten i et norsk jubelmesterskap. G Travels medarbeidere i Gruppereise- og eventavdeling Get Together, jublet sammen med den norske delegasjonen i München.

– FORSTOD BEHOVENE
– Vi opplevde at Get Together forstod våre behov og ønsker, og de kom med veldig gode og relevante anbefalinger. Get Togethers prosjektledere, som var med underveis, opptrådte meget profesjonelt. De var veldig godt forberedt, og det jeg likte aller best var deres evne til å se detaljer og snu seg rundt da det krevdes. Dette gjorde at vi som arrangør fikk tid til å være sammen med gjestene våre. Vi gleder oss allerede til neste samarbeid, sier Aasland.

Årets EM ble en formidabel suksess for Norge. Før og under mesterskapet hadde Get Together ansvaret for reise, logistikk, innhold og opplevelser for forbundet og deres sponsorer.

– Vi er glade for å få jobbe tett med en så god oppdragsgiver og samarbeidspartner som Norges Friidrettsforbund, sier Morten Brøndmo, senior innholdsprodusent i Get Together.

NØYE PLAN, FLEKSIBLE LØSNINGER
– Alle arrangement vi arbeider med krever nøyaktig logistikk og planlegging, i tillegg til å skape et innhold som treffer deltakerne. Vi jobber på lag med oppdragsgiver og setter oss inn i hva det er de ønsker å få ut av eventet eller reisen, slik at vi kan bygge på deres drømmer og få lov til å skape innhold som overgår de forventningene de har, sier Brøndmo.

Det er viktig å starte planleggingen av store arrangementer så tidlig som mulig, slik at alle detaljer kommer på plass og resultatet blir som ønsket. Da er det også viktig med lokal kunnskap og avtaler med lokale tilbydere.

– Det vil alltid kunne oppstå justeringer som gjør at vi må være fleksible og ikke minst være tett på når vi er på reise, og derfor har vi gjerne med en eller flere til å koordinere når kunder ønsker dette. Da har vi full kontroll på arrangementet og kjenner hvilke avtaler som er gjort og hva som er mulig å få til underveis når det skulle være behov for dette, forklarer Brøndmo.