G travel / Forretningsreiser

Get Together –  en del av friidretts-suksessen i Budapest

Get Together sørget for at norske utøvere, sponsorer og støtteapparat hadde en fantastisk opplevelse under VM i friidrett i Budapest.

I slutten av august inntok Norges Friidrettsforbund og samarbeidspartnere Budapest, som var vertskap for VM i friidrett. Reisen ble ikke bare et idrettslig høydepunkt, men også en feiring av samhold, prestasjoner og uforglemmelige øyeblikk.

Som stolt sponsor, fikk Get Together nok en gang muligheten til å levere en minneverdig opplevelse for utøvere, sponsorer og støtteapparat. Med et omfattende program med både idrettslige prestasjoner og kulturelle opplevelser, transport og opphold, var dette en reise som satte en ny standard for samarbeid og suksess.

SKRYT FRA FRIIDRETTSFORBUNDET
Kine Førsvoll, markedssjef i Norges Friidrettsforbund, oppsummerer mesterskapet slik i en e-post til G Travel: «Det har vært fantastiske dager under VM i Budapest sammen med våre sponsorer, utøvere og øvrig apparat. Av medaljer klarte Norge å innkassere to gull, en sølv og en bronse – samt en rekke andre imponerende prestasjoner.

Sammen har vi skapt minneverdige opplevelser, og det har vært en sømløs planlegging og gjennomføring med Get Together som en pålitelig partner nok en gang. Våre sponsorer har fått oppleve mesterskapet på nært hold, der dere har medvirket til å skape en atmosfære som har styrket båndene mellom alle involverte. Vi gleder oss til fortsettelsen – og ikke minst nye uforglemmelige idrettsopplevelser».

OPPLEVELSER UTENFOR STADION
Når deltakerne ikke var på arenaen, tok Get Together dem med på guidede turer gjennom Budapests historiske gater for å utforske kulturelle skatter og oppleve unike kulinariske smaker. Felles middager, aktiviteter og opplevelser styrket båndene mellom utøvere, sponsorer og støtteapparat og skapte uforglemmelige minner.

Det tar tid å forberede større turer og arrangementer, og allerede nå arbeider Get Together-avdelingen sammen med Norges Friidrettsforbund med det neste store felles arrangementet – nemlig EM i Roma i juni 2024.