G travel / Forretningsreiser

Gruppereiser: Oppdag verden sammen

Å utforske nye destinasjoner og kulturer i fellesskap, er en av de mest givende opplevelsene man kan ha. I Get Together har vi viet oss til kunsten av å organisere og lede gruppereiser. Gjennom årelang erfaring og interesse for å skape uforglemmelige opplevelser, gir vi våre kunder tilgang til en verden full av eventyr.

Gruppereiser: Vår spesialitet
Hos Get Together har vi gjort det til vår spesialitet å organisere gruppereiser som inspirerer, engasjerer og skaper uforglemmelige minner. Med vår lange erfaring, vet vi hva som kreves for å lage en vellykket gruppeopplevelse. Vi har hjulpet bedrifter i alle størrelser med å utforske fantastiske destinasjoner over hele verden, og tilbyr skreddersydde reiser som passer for alle typer grupper.

Utforsk spennende destinasjoner sammen
Uansett om dere ønsker å utforske europeiske perler eller ønsker å oppdage skjulte skatter i Norge, har vi i Get Together forslagene som treffer for dere. Om dere har lyst til å reise til Praha, Amsterdam, Barcelona, Alta eller kanskje er det interessant med vinområder i Tyskland eller Frankrike, så har vi oversikten og forslagene som passer deres bedrift.

Å reise sammen som en gruppe gir en unik mulighet til å skape minner som vil vare livet ut. Det er en tid for å styrke båndene, oppleve nye kulturer og utfordre komfortsonen. Vår lidenskap er å hjelpe dere med å gjøre hver reiseopplevelse til en mulighet for vekst, læring og glede.

Enten du er en liten bedrift som ønsker å styrke teamets samhørighet eller en større organisasjon som søker å belønne medarbeidere med en spesiell tur, hjelper vi gjerne til med å skape minner for livet. 

Påmeldings- og kommunikasjonsløsninger
Vi vet at organisering av gruppereiser kan være krevende når det kommer til administrasjon. Derfor tilbyr vi alltid påmeldings- og kommunikasjonsløsninger som gjør prosessen enkel og problemfri. Med vårt system kan deltakere enkelt registrere seg, motta viktig informasjon og oppdateringer via SMS eller e-post og til enhver tid holde seg oppdatert på reiseplanen gjennom vår online-løsning.

Komplett programplanlegging
Når du velger Get Together som din reisepartner, tar vi oss av alt fra A til Å. Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å utforme et program som passer for deres mål og ønsker. Vi hjelper dere med å finne de perfekte aktivitetene, møterommene, restauranter og kulturelle opplevelser som vil berike deres gruppeopplevelse. God reise.