G travel / Forretningsreiser

Julebord og kick-off

Planlegger du julebord eller kick-off og samlinger på nyåret? Da har Get Together akkurat det du trenger!

Det er kort tid til julebordsesongen og mange planlegger også kick-off eller samlinger på nyåret. Har du behov for innspill eller noen til å hjelpe deg i dette arbeidet? Kanskje har du gått mange runder med andre tilbydere og eventbyråer og ønsker nye tanker?

Erfarne arrangementsskapere i G Travels gruppereise- og eventavdeling – Get Together kan hjelpe deg med planlegging, booking og gjennomføring av både julebord og kick-off. Get Together har fagkunnskap og et stort nettverk, og er en totalleverandør som gir deg ett kontaktpunkt for alt du trenger.

KLAPPET OG KLART
Get Together-gjengen jobber tett sammen og har meget god kunnskap om alt av innhold som finnes der ute, og leverer etter behov – inkludert teknisk utstyr, foredragsholdere, konferansierer, entertainment, band, artister, DJ, komikere, akrobater, kjente navn, dinnershow og mer. 

FULL KONTROLL
I en periode preget av høy etterspørsel etter teknikere, personale, artister, lokaler og innholdsytere i arrangementer, så skyter også prisene i været. Med et bredt nettverk av nære samarbeidspartnere sørger Get Together for full kontroll på kostnader og økonomiske rammer, og leverer arrangementer med forutsigbarhet, slik at sluttfakturaen ikke inneholder overraskelser. En dedikert prosjektleder følger arrangementet fra start til slutt, for å sikre at det gjennomføres akkurat som planlagt.

Ta kontakt med ditt lokale Get Together-byrå, og la våre kunnskapsrike folk veilede dere og sammen skape akkurat de ønskede rammene for årets julebord eller neste års kick-off.