G travel / Forretningsreiser

Minneverdige gruppereiser og eventer

Velkommen til Get Together – deres bedrifts samarbeidspartner når det gjelder å skape uforglemmelige opplevelser. I dette nyhetsbrevet har vi lyst til å fortelle dere mer om G Travel sin egen avdeling for gruppereiser, konferanser og event. Vi har kontorer i hele Norge hvor vi planlegger for akkurat den gruppereisen, ledersamlingen, konferansen, julebordet, eventet eller kick-off som deres bedrift ønsker. 

I Get Together er vi stolte av å være en av de ledende destinasjons- og opplevelsesleverandører som finnes i Norge. Vårt team består av smilende og dedikerte medarbeidere med lang erfaring innen gruppereiser og opplevelser, eventplanlegging, prosjektledelse og destinasjonsadministrasjon.

Vår største styrke ligger i vår allsidighet. Uansett om dere planlegger en gruppereise, teambuilding-aktivitet eller en stor konferanse, så håndterer vi alt fra påmeldings- og betalingsløsninger, finne det perfekte hotellet, lage kjøreplaner, koordinere hver eneste detalj, og gjennomføring av dette. 

Vårt brede nettverk av samarbeidspartnere gir oss tilgang til de beste hotellene, konferanselokalene, restaurantene og underholdningen, slik at vi kan tilby dere en opplevelse som passer bedriftens behov og budsjett.

I Get Together legger stor vekt på vårt arbeidsmiljø. Vi tror på at et positivt og engasjert team gir et best mulig resultat og opplevelse for våre kunder. Vår kultur er preget av samarbeid, kreativitet og «det å ha det gøy på jobben», som også er vår administrerende direktørs viktigste mantra. Vi jobber hardt for å skape et miljø der våre lagspillere kan trives og utvikle seg, og det mener vi også gjenspeiles i det vi leverer til våre kunder.

Enten dere er en liten bedrift som søker å styrke samarbeidet mellom ansatte gjennom en teambuilding-aktivitet eller en gruppereise, eller dere er en stor organisasjon som planlegger å arrangere en konferanse, så er Get Together klar for å være deres samarbeidspartner. 

La oss hjelpe dere med å skape minneverdige øyeblikk!