G travel / Forretningsreiser

Norse åpner billettsalget til USA i mars


Det nye norske flyselskapet Norse Atlantic Airways skal satse på lavprisruter mellom Europa og USA. I slutten av mars starter billettsalget, og første avgang bli i andre kvartal.  

«Flyselskapet tar sikte på å lansere billettsalg innen utgangen av mars, og at den første kommersielle flyvningen tar av i andre kvartal fra Oslo til en amerikansk destinasjon. Pilotopplæringen har startet, og opplæring av kabinbesetning starter om kort tid», skriver Norse i en pressemelding.

De forteller at de får mange henvender fra kunder for tiden om når de skal begynne å fly, og ikke minst hvilke ruter de skal tilby.

– Vi jobber med å ferdigstille rutenettverket vårt og ser frem til å kunngjøre våre destinasjoner når billettsalget åpner, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør og storaksjonær i Norse.

Selskapet har en flåte av 15 moderne og mer miljøvennlige Boeing 787 Dreamliners, altså samme flytype som Norwegian brukte da de opererte langruter. Norse har fått levert fire fly som i dag står parkert på Oslo Lufthavn. De resterende 11 vil bli levert fortløpende. 

– Vi tror at transatlantiske reiser vil gjenopptas med full kraft når pandemien ligger bak oss. Folk vil ønske å utforske nye destinasjoner, besøke venner og familie og reise på forretningsreise. Norse vil være der for å tilby attraktive og rimelige flyreiser på våre mer miljøvennlige Boeing 787 Dreamliners til både fritids- og kostnadsbevisste forretningsreisende, sier Larsen.