G travel / Forretningsreiser

Norwegian og Widerøe med billett-samarbeid

Norwegian og Widerøe starter samarbeid om billettsalg på hele rutenettet, slik at passasjerer kan reise sømløst med begge selskapene.

Mange norske flypassasjerer er avhengige av å fly både med Norwegian og Widerøe for å komme fram til reisemålet sitt. Selskapene ønsker med dette å gi et enda bedre tilbud til passasjerene i Norge, samt å effektivisere egen drift. Widerøe flyr i hele det norske regionalnettet og Norwegian er en stor aktør på stamrutenettet.  

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian, sier i en pressemelding at han er svært tilfreds med avtalen som er inngått med Widerøe. 

– Vårt mål er at samarbeidet skal bli til beste for begge selskapers passasjerer, men også våre ansatte. På mange måter er avtalen historisk, ved at to norske flyselskaper nå finner sammen, sier Karlsen. 

Stein Nilsen, konsernsjef i Widerøe, er også godt fornøyd med det nye samarbeidet.

­– Dette er en gledens dag for Widerøe og for alle våre passasjerer som er helt avhengige av å fly for å bo og leve i Norge. Med denne avtalen vil våre felles kunder kunne reise i kombinasjon med Norwegian og Widerøe, både i inn- og utland. Kombinasjonen av Widerøes nettverk langs kysten og i Nord-Norge, og Norwegians store tilbud i hele Europa, vil skape mange nye reisemuligheter for våre felles kunder, sier Nilsen.