G travel / Forretningsreiser

Opplev vin-verden med G Travel

Besøk Riojas bugnende vinmarker ved foten av Sierra Cantabria, eller Bordeaux-regionens eksklusive vinslott. G Travel Vinreiser åpner dører til en vin-verden du ikke visste om.

Med Christer Byklum som guide og fagmann, arrangerer G Travel turer til noen av Europas beste vinregioner. Christer er en av Norges mest profilerte vinkjennere, og deler raust sin kunnskap med turdeltakerne.

– Christer har et unikt kontaktnett i Europas kjente vinhus, og åpner dører for oss som ikke er åpne for allmenheten. Med sin kunnskap og sitt kontaktnett, gir han deltakerne unike opplevelser, sier Tore André Aurdal i G Travel. 

Ikke bare for ekspertene
G Travel Vinreiser tilbyr komplette turer der privatpersoner og vennepar kan melde seg på. Er du singel, blir du raskt inkludert i reisefølget og treffer nye mennesker. Turdeltakerne kommer bokstavelig talt til dekket bord; fly, hotell, ekskursjoner og de fleste måltider er inkludert i prisen. Den første turen etter covid gikk til Rioja i Spania i mai. 16 deltakere fikk smake på de beste vinene Rioja-distriktet har å by på. I september går turen igjen til vinmarkene i Rioja. 

Aurdal understreker at vinturene deres gir store opplevelser både for de som allerede er godt bevandret i vinens verden, og nybegynnere. 

–  Man trenger ingen forhåndskunnskap om vin for å få utbytte av våre turer. Med Christer som guide, blir alle tatt med. Han gir oss innsikt i vindistriktenes ulike kvaliteter, vindruenes særpreg og lar oss bli bedre kjent med de mange vinprodusentene.

Vin-entusiaster
Aurdal sier at interessen for vin aldri har vært større blant nordmenn. Det har åpnet et stort marked for organiserte vinturer. Aktørene er mange, så det gjelder å tilby noe spesielt.

­Vår ambisjon er å gi våre turdeltakere opplevelser de ikke kunne fått til på egen hånd. Det handler om å ha gode kontakter, og en kunnskapsrik turleder som kan åpne dører for oss som ikke er åpne for allmenheten.  Det får du om du reiser med oss i G Travel Vinreiser, sier Aurdal. 

Han legger til at de også setter opp turer på forespørsel, enten for vennegrupper, vinklubber eller bedrifter.

Vil du vite mer om våre vinturer? Sjekk nettsiden vår https://gtravelvinreiser.no

Eller besøk facebooksiden vår G Travel Vinreiser

Fakta
Reiseleder Christer Byklum har smakt rundt 90.000 viner, og er redaktør for BMyBordeaux med rundt 16.000 smaksnotater fra over 450 eiendommer i Bordeaux alene. Christer har vært både Key Account Manager og innkjøper for vinimportører, vært innom Vinmonopolet og vært rådgiver for vinsamlere og hoteller. Bransjebladet Meininger Wine Business International har omtalt ham som Norges ledende vinblogger. Han startet Facebook-gruppen «God Vin» som har over 22.000 medlemmer og er Norges største forum for vin.